Pevačica Vesna Zmijanac operisala je srce 9. marta u Beogradu kada joj je ugrađen bajpas. Vesnina ćerka Nikolija Jovanović potvrdila je tada da je njena majka dobro i da se oporavlja. Izvor blizak Zmijančevoj otkriva da je pevačica izašla iz bolnice i da je u svom novom stanu:

"Vesna je dobro! Moraće da miruje, da pije lekove i da ide na redovne kontrole. Sada je u svom novom stanu, koji je prošle godine kupila za 350.000 evra..Sa njom je sve vreme ćerka Nikolija", kaže izvor i dodaje da je pevačica od ćerke odmah tražila da joj poruči suši:

"Odlučila je da potpuno promeni život, pre svega ishranu. Čim je stigla u stan, rekla je da hoće suši! Nikolija se nasmejala jer njena majka nikad ranije to nije htela da jede. Ishrana joj je uvek bila masna, kalorična i začinjena, a sada je odlučila da jede što više ribe, čorbe i sirove hrane", rekao je za "Kurir" izvor i istakao da će pevačica nakon kontrole da boravi na Bukulji.

"Ne može ona da bude dugo zatvorena u četiri zida! Rekla je ćerki da posle prve kontrole ide pravo u svoju kuću na Bukulji, i to zajedno sa unukama. Vesna ne može bez Bukulje. Radnici koji joj čuvaju imanje zasadili su joj baštu, tako da ona ništa ne treba da radi, već samo da uživa", zaključio je izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna