Nevena Božović, koju je publika zavolela kao finalistikinju "Prvog glasa Srbije", često je isticala koliko je vezana za porodicu koja joj je najveća podrška u životu. Mnogi su saglasni da je njena majka Ružica, velikim delom zaslužna za njen uspeh. Iako ne voli da se eksponira u medijima za ćerku je uvek tu.

"Kažu da izgleda uplašeno i da je previše fina. Pa fina jeste, ali zato što je tako vaspitana. Zoran i ja smo nju i sestru učili da se starijima ne protivreči. Vaspitane su da budu skromne i jesu pomalo i konzervativne. Ali to možda i nije loše u ova današnja vremena", ispričala je svojevremeno Nevenina majka Ružica koja je profesor tehničkih nauka, a od nedavno može da se pohvali i doktoratom na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu što je njena ćerka ponosno podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Nevena je jako bila vezana i za baku Milenu koja je nažalost preminula. Pevačica se od nje oprostila dirljivim rečima na Instagramu.

"Putuj, moja Milena. Moja baba, moj anđeo, moj borac, moj ponos, moja boginja, moja Lula. Volim te", napisala je neutešna Nevena, a brojni prijatelji su joj uputili poruke podrške.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna