Zoranu Pejiću Peji (57) pre nešto više od mesec dana ugrađen je bajpas, lekari su zatim pratili njegovo stanje i oporavak, a sada je iz bolnice pušten na kućno lečenje.

Voditelj je priznao da je pre operacije imao strah, ali da je sada spreman za povratak na posao i vraćanje normalnom životu.

"Nisam osetio od bolova ništa. Obično se oseti zamaranje, bol u grudima, al' kod mene ništa! Doktorka i moja dobra prijateljica Emilija Nestorović me je zamolila da odem na skener i tad sam saznao da imam krvne sudove čoveka od 80 godina. Operacija je bila 8. februara. Tamo sam u bolnici govorio svima da dođu kod mene u emisiju", ispričao je sada Peja za "Kurir" televiziju.

zoran pejic peja 4.jpg
Kurir TV 

Voditelj je zahvalan lekarima, porodici i prijateljima koji mu u svakom trenutku pružaju podršku, te da je nakon ove situacije shvatio koliko je bogat.

"Rezovi su na grudima, na obe noge... Moram da se vraćam nekoj normali, uskoro počinjem da radim opet. Strah je postojao pre operacije, nikad nisam imao tako nešto. Svako se boji tako nečeg.Kad doživiš infarkt ne znaš gde se nalaziš. Tebi se čini da ulaziš u salu zdrav. Ja sam ovo sve izgurao. Svi su bili uz mene, rodbina, prijatelji, drugari, tek sad sam shvatio koliko sam bogat čovek", rekao je on.

Uz njega je sve vreme bila i bivša supruga, pevačica Zlata Petrović.

zlata petrovic.jpg
Kurir TV 

"Kako da se ne zabrinem, to je suvišno pitanje. Brinula bih da se ne znam kome desi, a ne ocu mog deteta. Super je sada. Sve je to lepo prošlo. On je, bre, jak čovek i mora da bude dobro", rekla je ona nedavno gostujući u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna