Slađana Milošević sada je ispričala da čitavog života ima zdravstveni problem imunološke prirode, zbog čega redovno mora da prima terapiju, i to u bolnici.

"Rodila sam se sa imunološkim defektom i ceo život imam problem sa prisustvom drugih ljudi, sa infekcijama. Zato sam i odsustvovala sa scene često. Kada sam završila u bolnici, jako me zabolelo to što mi se dogodilo, jer sam oko sebe gledala i druge ljude. Moja različitost odbija ljude i tera ih ka mržnji. Slava me je u nekim momentima štitila, ali u ovom vremenu mi je odmogla. Imam zdravstveni problem zbog kog moram da odlazim na bolničke tretmane, jer lekove moram da uzimam intravenozno i često sam hospitalizovana", počela je priču pevačica u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji.

Slađana Milošević o svom zdravstvenom problemu
Youtube/Printscreen/KurirTV 

Ona je smršala 15 kilograma, a, kako tvrdi, bila je veoma nezadovoljna tretmanom koji je imala u bolnici.

"Poslednji put kada sam primljena u bolnicu, doživela sam veliko poniženje i vređanje. Odveli su me na intenzivnu negu, kojoj ne pripadam, zato što sam ja pokretni bolesnik, a dobro znamo ko leži tamo. Iako sam očekivala da ću se vratiti na odeljenje na kome sam bila. Bilo mi je jako teško da trpim verbalne uvrede. Jedna mlada medicinska sestra mi je izgovorila rečenicu: 'Ajde sad da nam pevaš', dok druga odgovara: 'Ne daj Bože da nam ona peva. To je osoba koju ne želim u svojoj blizini'. Ja sam bila iznenađena, jer ja poštovanje imam prema svima i ne dozvoljavam da me neko tako oslovljava. Ja sam neko ime u ovoj državi i dobila sam priznanja za sve što sam uradila", tvrdi Slađana, koja je navela razloge zbog kojih je, kako kaže, napustila bolnicu svojom voljom.

sladjana milosevic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Potpadam pod neki tretman gde mi je zabranjeno da izlazim iz sobe, čak sam bila zaključana dva dana. Sve stvari su mi uzete, od cipela do telefona. Mole me da ostanem u bolnici iz ne zna se kog razloga. Jedna jedina analiza je rađena, zbog koje je bilo potrebno da ležim. Obećano mi je da ću biti na tom odeljenju dan i da će me vratiti na moje odeljenje, da mogu da šetam i da se ponašam normalno. Šest dana mi je bilo zabranjeno da sama obavljam fiziološke potrebe, a nakon toga sam odlučila da samoinicijativno napustim bolnicu. Učinjeno mi je veliko zlo", rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna