Dajanu Paunović javnost je upoznala pre više od jedne decenije, kao pevačicu. Tokom muzičke karijere snimila je nekoliko pesma, a onda je promenila zanimanje, iako je ostala u sferi medijskog sveta. Postala je voditeljka, a tim poslom bavila se sve do 2021. godine.

Pre nešto više od godinu dana, atraktivna plavuša odlučila je da se povuče i iz ove profesije i posveti se sasvim drugačijem poslu. Osnovala je humanitarnu fondaciju koja nosi njeno ime, a postala je i članica saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda, te sada isključivo u to ime istupa u javnosti.

Dajanin privatni život oduvek je privlačio pažnju, a ona se 2010. godine, na početku svoje pevačke karijere, udala za 24 godine starijeg muzičara i producenta Žiku Jakšića. U braku su bili sedam godina i dobili su sina Dušana, dok Žika iz prethodnog braka ima i starijeg naslednika Andriju.

Jednom prilikom, Jakšić je otkrio da je on bio taj koji je inicirao razvod od Dajane, a objasnio je i razloge.

"Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način", rekao je Žika svojevremeno za "Hit Informer" i dodao:

"Ne drži me mesto, radoznao sam i volim da sam odlučujem o svom životu. U braku se posle nekog vremena ne osećam slobodno, već skučeno, i verovatno zbog toga dolazi do nesuglasica. Mogu ja od svakoga da pobegnem, veoma sam brz, ali od sebe ne mogu... Zato mi ne pada na pamet da se opet ženim. Ostvario sam se i kao muž i kao otac, i to dvaput. Svaki naredni brak bi za mene bio svesno ulaženje u rizik. Ovako mi je super. Imam dvoje dece, prijatelje, posao koji volim i fenomenalno okruženje."

Žika Jakšić o razvodu od Dajane Paunović
ATA / Antonio Ahel 

Dajana je nakon razvoda od Žike uplovila u novu ljubavnu vezu u kojoj uživa već više od šest godina, ali identitet svog partnera ne želi da otkriva javno.

"Moj partner je moj oslonac, neko sa kim mogu da podelim sve i u koga imam najviše poverenja. Guramo zajedno već godinama i uživamo", rekla je Dajana prošle godine za "Story".

Još fotografija Dajane Paunović pogledajte u galeriji ispod.

Foto: Marina Lopičić, Instagram / dajana.paunovic Dajana Paunović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna