Dragana Mićalović koju gledamo u popularnoj seriji "Igra sudbine" u ulozi Une ostvarila je svoju veliku životnu želju. Naime, glumica je od detinjstva maštala o tome da upozna Zdravka Čolića, a to joj se najzad i ostvarilo.

Ona nije otkrila kako je došlo do susreta sa legendarnim pevačem, ali je sa svojim obožavaocima podelila fotografije koje su to prilikom nastale i pohvalila se kakav je poklon dobila.

"Verujte u svoje snove! Jedna od mojih najvećih želja iz detinjstva jeste upoznavanje sa velikim Zdravkom Čolićem. Prva i najdraža ploča koju sam imala jeste 'Ti si mi u krvi'.

Dragana Mićalović upoznala Zdravka Čolića
Instagram/Dragana Mićalović 

Dobih i ploču i autogram i poznanstvo! Hvala", napisala je Dragana Mićalović u opisu zajedničke fotografije sa pevačem.

Dragana Mićalović upoznala Zdravka Čolića
Instagram/Dragana Mićalović 

Da su najveće zvezde zapravo najskromnije i najjednostavnije Zdravko Čolić je dokazao nebrojeno puta. Popularni pevač često je sa porodicom obedovao u jednoj beogradskoj kafani u kojoj je tada radila nekadašnja kuvarica, a danas blogerka Sandra Đuretić. 

"On je bio naš redovan gost i pre svega čovek iz naroda, vedrog i razdraganog duha, uvek predusretljiv i nasmejan. Kad god je dolazio u restoran, prvo je odlazio u kuhinju da počasti nas koji tu radimo. To niko od poznatih nije činio", rekla je Sandra koja je i otkrila šta Čola voli da jede.

Privatni život Zdravka Čolića
ATAimages/Z.Milutinović 

"Uvek je naručivao domaća kuvana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Često je dolazio i sa porodicom i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio. Kako je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to jako voleo", otkrila je ona za "Grand Online".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna