Hrvatski pevač Boris Novković  (55) i njegova dvadeset pet godina mlađa supruga Iris Volf, izgleda, nisu uspeli da sačuvaju brak. Da su zapali u veliku krizu naslutilo se još u septembru 2020. godine kada su doneli odluku da žive odvojeno. Međutim, uspeli su da prebrode probleme, a rođenje sina Nea 2021. godine učvrstilo je njihov odnos, bar na neko vreme.

Da pored svog truda nisu uspeli da opstanu kao bračni par, tvrde hrvatski mediji i ističu da je manekenka sa poštanskog sandučeta na vratima zgrade u Zagrebu sklonila prezime Novković, koje je stajalo uz Volf.

Kako je ovo Novkoviću četvrti razvod, hrvatski mediji dodelili su mu nezvaničnu titutulu kralja propalih brakova jer je u trideset godina sklopio četiri bračne zajednice. 

Boris Novković se razvodi četvrti put
ATA Images/Antonio Ahel 

Prvi put sudbonosno "da" pevač je izgovorio glumici Bojani Gregorić Vejzović sa kojom je u braku proveo pet godina. Onda se oženio novinarkom Lucijom Matić sa kojom je dobio sinove Nou i Bona. Treći put se zakleo na večnu ljubav Ines Katić sa kojom je u braku proveo tek pet meseci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna