Voditeljka i dizajnerka Saška Veselinov porodila se u Beogradu i na svet donela sina. Ona i njen suprug, Đorđe Đoković nasledniku dali ime Aleksandar. Zbog slatkog pojačanja i Đokovići i Veselinovi slave, ali u Saškinoj porodici imaju razlog više da danas budu veseli.

Naime, novopečena mama se oglasila na Instagramu nakon što je na svet donela dečaka i svojoj majci čestitala rođendan.

"Srećan rođendan mama, dobila si unuka na poklon!", napisala je Đokovićeva supruga koja je, inače, tokom trudnoće ispričala da je od prvog dana bila sigurna da nosi dečaka.

saska veselinov djordje djokovic-min.jpg
Instagram / saskaveselinov 

"Mene intuicija ne vara, imala sam taj osećaj od trenutka kada smo saznali da sam u drugom stanju", rekla je tada Saška za magazin "Hello".

Podsetimo, Saška i Đorđe venčali su se u septembru prošle godine, a slavlje je trajalo dva dana, na dve lokacije. Najpre su obavili crkveno venčanje u Beogradu, a iste večeri bila je organizovana svadbena žurka u Crnoj Gori. Sutradan je upriličeno građansko venčanje, posle čega je usledila žurka na plaži.

Fotografije sa građanskog venčanja Saške i Đorđa pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna