Nastasija Stošić i Pavle Mensur važili su za jedan od najšarmantnijih mladih parova na javnoj sceni, ali njihova veza, otpočeta prošle godine, nažalost nije opstala.

Kako piše "Kurir", voditeljka i glumac raskinuli su krajem januara ove godine, a nakon što se ljubav ugasila oni su se otpratili sa društvenih mreža.

Nastasija Stošić i Pavle Mensur
ATA / Antonio Ahel 

"Pavle i Nastasija nisu zajedno od kraja januara. Jednostavno, ljubav se ugasila i shvatili su da je najbolje da se raziđu. Pavle nije mogao da posveti pažnju Nastasiji koliko je ona to želela, i to je počelo ozbiljno da joj smeta. Njemu je sada na prvom mestu karijera pošto je trenutno jedan od najtraženijih glumaca mlađe generacije. Filmovi u kojima igra ruše sve rekorde. Zato je sam i došao na premijeru svog filma 'Usekovanje'. Mnogi su ga tada pitali gde mu je devojka, ali on nije želeo da priča ništa na tu temu. Oni o tome ne žele da pričaju javno, ali je sad sve postalo jasno kada su se otpratili sa Instagrama i obrisali sve zajedničke fotke", tvrdi izvor pomenutog lista.

Nakon što je raskinula sa Pavlom, Nastasija je dala otkaz na TV "Prva", gde je bila deo jutarnjeg programa, te je po svemu sudeći odlučila da na svim životnim poljima okrene novi list.

Pre nego što je uplovio u romansu sa Nastasijom, Pavle je povezivan sa pevačicom Ksenijom Knežević, dok je voditeljka pre nekoliko godina bila u vezi sa Đorđem Đokovićem, najmlađim bratom Novaka Đokovića.

Još fotografija Nastasije Stošić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/nastasijastosic Novinarka Nastasija Stošić je nova devojka glumca Pavla Mensura

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna