Pavle Mensur, sin Irfana Mensura i Srne Lango, krenuo je stopama roditelja i sa nepune 23 godine već ostvario nekoliko zapaženih uloga.

Kada je zahvaljujući poslovnim uspesima dospeo na stranice domaće štampe, javnost je počela da se interesuje i za njegov privatni život. Pavle je nekoliko godina bio u emotivnoj vezi sa koleginicom, mladom glumicom Ivanom Zečević, međutim ta ljubav nije opstala.

Nakon toga, pisalo se da je utehu posle raskida sa Ivanom pronašao pored članice grupe "Hurricane" - pevačice Ksenije Knežević, ali njih dvoje nikada to nisu želeli da potvrde.

Sada je Pavle, po svemu sudeći, ipak odlučio da novu devojku predstavi javnosti, a u pitanju je, kako se piše, Nastasija Stošić, koju televizijski gledaoci dobro znaju kao reporterku jutarnjeg programa na TV "Prva".

Nastasija Stošić i Pavle Mensur
Instagram/nastasijastosic 

Nastasija je na svom Instagram profilu podelila nekoliko objava sa glumcem, a na jednoj od njih se drže za ruke, što su mnogi odmah shvatili kao potvrdu ljubavi. Da su nerazdvojni govori i to što se među novinarkinim objavama može videti i da su zajedno sa društvom uživali u vikendici sa bazenom, ali i da ona brine o glumčevom psu.

Nastasija je, inače, ćerka fudbalera Vlade Stošića, a pre nego što je ušla u svet televizije bavila se modelingom.

Pored novinarskog posla ima i svoj modni brend, a pre nekoliko godina javnost ju je upoznala i kao tadašnju devojku Đorđa Đokovića, najmlađeg Novakovog brata.

Još fotografija Nastasije Stošić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/nastasijastosic Novinarka Nastasija Stošić je nova devojka glumca Pavla Mensura

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna