Sanja Marinković bivšeg muža Aleksandra Uhrina upoznala je na poslu, budući da je on montažer, te ih je ljubav prema televiziji spojila. Sina Strahinju dobili su 2007. godine, a četiri godine kasnije odlučili su da ozvaniče ljubav i venčaju se.

Ceremonija venčanja bila je sve samo ne uobičajena, a odigrala se u limuzini. Naime, Sanja i Aleksandar venčali su se na putu do beogradskog aerodroma, odakle su zatim otputovali u Pariz.

Kumovala su im rođena braća - Sanji njen brat Bojan Marinković, a Aleksandru Dušan Uhrin, a pored njih dvojice venčanju su prisustvovale još samo njihove supruge i Sanjin i Aleksandrov naslednik Strahinja.

Čitavu ceremoniju organizovao je Aleksandar, koji je čak i sam napravio Sanji bidermajer. Voditeljka je umesto bele venčanice nosila crvenu haljinu, a sve se odigralo u tajnosti.

"Venčali smo se 11.11.2011. u 11h, sasvim slučajno. Nismo planirali, već sam zvala matičarku koja je venčala sve u mojoj porodici i ona je rekla da me venčava 'za dva petka' što je ispalo 11.11. Niko nije znao, samo smo braći javili da nas sa snajkama sačekaju, došla je limuzina, bilo je šampanjca, spakovali smo se i otišli", ispričala je Sanja jednom prilikom.

"Limuzina je došla po nas kući, a na putu do aerodroma jedno drugom smo se obećali na večnu vernost. Pošto su naše ulice pune rupa, bez obzira na to što je automobil izuzetno veliki, u jednom trenutku sam, želeći da se prebacim sa jednog na drugo sedište, pala, a i ružno sam se potpisala", otkrila je ranije voditeljka, koja je opisala i kako je izgledao bračni vikend u Parizu.

"Kada smo stigli u Pariz imali smo medeno popodne, jer smo odmah uveče otišli na večeru u klub-restoran koji smo rezervisali. Nismo imali tortu, već svadbene vilinske kolače. Kao da su znali moj ukus, sve je bilo savršeno. Posle večere smo posetili još dva paba i moj muž je tu noć jedva našao sobu, ja se nisam mnogo napila. Sutradan uveče smo opet večerali i posetili pab i vratili smo se kući", rekla je svojevremeno voditeljka.

Sanja i Aleksandar su nakon 10 godina braka odlučili da se razvedu, ali su ostali u prijateljskim odnosima i zajedno brinu o sinu.

"I pored toga što smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou, i kada je reč o našem sinu Strahinji - sve je kao što je nekada bilo", rekla je ona nakon razvoda.

Voditeljka je prošle godine priznala razlog zbog kog su ona i Aleksandar stavili tačku na brak.

"Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda i najbitnije je da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom 'Nije pametno'", priznala je Sanja tada za "Story".

Još fotografija Sanje Marinković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic Odelo Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna