Iako je kada se udavala verovala da je čeka ljubav za ceo život, Sanja Marinković pre dve godine stavila je tačku na brak sa suprugom Aleksandrom Uhrinom, sa kojim ima sina Strahinju.

Kako je i sama priznala, njih dvoje su dugo posećivali terapeuta pokušavajući da spasu bračnu zajednicu, ali kada su uvideli da to nije moguće usledio je razvod. Sa Aleksandrom, sa kojim je u braku provela 10 godina, danas ima korektan prijateljski odnos, a sada je voditeljka otkrila i koji razlog je presudio da stavi tačku na brak.

"Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda i najbitnije je da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom 'Nije pametno'",  priznala je Sanja za "Story".

Voditeljka nakon razvoda nije prestala da veruje u ljubav. Često dobija pažnju i komplimente muškaraca, iako još nije pronašla "onog pravog". Međutim, smatra da je to vredno čekanja.

"Možemo da zaključimo da je ženama od muškaraca u suštini potrebno malo, lepa reč, zagrljaj, razgovor i mala doza uzbuđenja. U mom životu uvek postoji neki muškarac koji mi pozivom ili porukom ulepša svakodnevicu. Strpljivo čekam nekog tajanstvenog muškarca koji će bar na kratko promeniti moj život i čekam da novi ili neki stari princ ponovo ušeta u moj život", iskrena je ona.

Do tada, Sanja uživa u svojoj slobodi, vremenu koje provodi sa sinom, svom poslu, ali i čestim putovanjima širom planete, na kojima provodi svaki slobodan trenutak.

"Kažu da uspeh u poslu i debljina novčanika muškarcima donose ono što ženama donosi osećaj da su lepe i poželjne, a ja bih dodala i slobodne", poručila je nedavno voditeljka putem društvenih mreža.

Još fotografija Sanje Marinković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic, Instagram / sanjamarinkovicofficial Izdanja Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna