Izdanja sa Oskara i žurke "Veniti fera"koji se tradicionalno odvija nakon dodele nagrada ne prestaju da se komentarišu. Transrodna glumica, model i aktivistkinja za LGBT prava, Hanter Šafer, čini se izazvala je najviše pažnje. Zvezda serije "Euforija" pojavila se u dugoj, satenskoj suknji i samo sa perom preko golih grudi.

Mnogi su ovaj stajling komentarisali, a  među njima i Rada Manojlović.

Rada Manojlović o Hanter Šafer
Profimedia 

"Na ovo se modni stručnjaci oduševliavaju 'vau, neverovatno, ekstravagantno, modni izraz, kreativna sloboda' trte-mrte. 'Ovo je moda Radmila ti to ne razumeš', more ma*š  Vaše idiotarije su visoka moda, umetnička sloboda i uvek "imaju neku poruku", a moji minjaci vam bodu oči", napisala je na društvenim mrežama Rada koja je nedavno okrenula novi list. Sa sestrom Majom koja joj je sada i menadžer, uložila je novac u isplativ posao.

"Rada i Maja su rešile da novac od nastupa pametno ulažu. Sve što su zaradile od Nove godine do sada uložile su u garažna mesta. Na tu ideju su došle na nagovor prijatelja koji već ima 20 parking mesta i odlično zarađuje", rekao je izvor blizak pevačici koja je odluku donela na nagovor prijatelja.

Jedva su je nagovorili jer je Rada smatrala da tu nema zarade. Međutim, kada je čula koliko njen prijatelj mesečno zarađuje na taj način, predomislila se", objasnio je izvor za "Informer" i dodao da pevačica planira i kupovinu stana.

"Ne želim da detaljišem o biznisu, ali hoću da pametno ulažem novac. Tata me je vaspitavao da uvek prvo mislim na druge, pa na sebe, sada ga kritikujem zbog toga. Što da delim drugome više nego sebi?! Godinama radim, a moj novac su drugi trošili. E pa došlo je vreme da sestre Manojlović ulažu u budućnost", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna