Proslavljeni kompozitor Saša Milošević Mare i njegova supruga, violinistkinja i koncert-majstor “Beogradske filharmonije" Ksenija Milošević u skladnom braku su već celu deceniju. Ljubavnu priču koja je počela 2010. godine krunisali su venčanjem 2013. godine. Intimnoj ceremonija u stanu koji je bio svadbeni poklon mladinog oca Bokija Miloševića prisustovali su samo roditelji i kumovi.  

Mare je za kuma uzeo glumca Andriju Miloševića, dok je Tijana za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva Tamaru, koja je zbog njihovog venčanja doputovala iz Grčke gde i živi.

Od ovog dana prošla je čitava decenija, pa danas Ksenija i Saša Milošević Mare slave desetu godišnjicu braka.

"Deset godina je prošlo kao tren", podsetila je Ksenija sve svoje pratioce objaviviši set pelepih fotografija sa venčanja.

 Ljubav dugu deceniju zaokružio je dolazak sina Vanje 2014. godine. Proslavljeni kompozitor nedavno je otkrio šta je po obrazovanju.

"Studirao sam prehrambenu tehnologiju na Poljoprivrednom fakuleteu. To je bila želja mojih roditelja. Oni su naravno imali neke svoje ideje, imam ih i ja. Svaki roditelj ih ima, ali nije to bilo dobro za mene. Ni srednja škola u koju sam išao na Banovom brdu nikada me nije zanimala", rekao je kompozitor, koji je oduvek želeo da se bavi muzikom.

"Učio sam gomilu predmeta koji me nisu zanimali. Uvek sam briljirao kada su društveni predmeti bili u pitanju. Sve što je bilo pitanje hemije, matematike i fizike, nikada nisam imao afinitete da se bavim tim stvarima. Na kraju sam upisao fakultet koji obiluje time", rekao je "Grand" koji je defintivnu odluku doneo kada je napunio 30 godina.

Saša Milošević Mare obrazovanje
ATA Images/ M.M 

"Hteo sam da studiram ekonomiju, ali moji su bili izrazito protiv. Posle sam upisao Višu poslovnu školu i završio je. Neke stvari su se promenile u našem životu, tata se jako razboleo i tada sam stvari uzeo u svoje ruke. U tridesetoj godini sam shvatio da ću se baviti izključivo muzikom i da je to moj put", bio je iskren kompozitor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna