Proslavljeni kompozitor Saša Milošević Mare otkrio je stvari o sebi koje malo ko zna .Nakon što je odslužio vojni rok u Ljubljani, vratio se u Beograd i upisao studije.

"Studirao sam prehrambenu tehnologiju na Poljoprivrednom fakuleteu. To je bila želja mojih roditelja. Oni su naravno imali neke svoje ideje, imam ih i ja. Svaki roditelj ih ima, ali nije to bilo dobro za mene. Ni srednja škola u koju sam išao na Banovom brdu nikada me nije zanimala", rekao je kompozitor, koji je oduvek želeo da se bavi muzikom.

"Učio sam gomilu predmeta koji me nisu zanimali. Uvek sam briljirao kada su društveni predmeti bili u pitanju. Sve što je bilo pitanje hemije, matematike i fizike, nikada nisam imao afinitete da se bavim tim stvarima. Na kraju sam upisao fakultet koji obiluje time", rekao je "Grand" koji je defintivnu odluku doneo kada je napunio 30 godina.

"Hteo sam da studiram ekonomiju, ali moji su bili izrazito protiv. Posle sam upisao Višu poslovnu školu i završio je. Neke stvari su se promenile u našem životu, tata se jako razboleo i tada sam stvari uzeo u svoje ruke. U tridesetoj godini sam shvatio da ću se baviti izključivo muzikom i da je to moj put", bio je iskren kompozitor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna