Mirna Radulović proslavila se 2012. godine nakon pobede u drugoj sezoni takmičenja "Prvi glas Srbije", a potom je zajedno sa koleginicama Nevenom Božović i Sarom Jovanović osnovala grupu "Moje 3", koja nas je 2013. predstavljala na Evroviziji.

Posle učešća na najvećem muzičkom takmičenju njih tri su nastavile solo karijere, i dok su Nevena i Sara i danas prisutne u medijima, sa Mirnom to nije slučaj. Ona se i dalje bavi muzikom, sa svojim bendom nastupa širom Srbije i regiona, ali se javno ne eksponira.

Mirna je godinama vodila borbu sa kilogramima, a tokom trajanja šou programa "Prvi glas Srbije" uspela je da izgubi određeni višak.

Mirna Radulović
Youtube / Printscreen / gagion 

"Kada se pogledam u ogledalo uvek prvo vidim mane, tako da nije bilo trenutaka kada sam uzvikivala 'wow'... Tokom takmičenja sam dosta smršala, ceo konfekcijski broj, a to je oko pet kilograma. Ali neću stati, nastavljam sa dijetom", rekla je ona svojevremeno za "Star", dok je u jednom od intervjua priznala i da joj je hrana jedini porok.

"Hrana je moj jedini porok. Gurman sam na baku i teško mi je da se kontrolišem... Ipak, nekako uspevam", govorila je Mirna, kojoj je omiljeno jelo sarma.

"Od srpskih tradicionalnih jela ne pripremam ništa, jer su za to u našoj kući zadužene majka i baka. A, izdvojila bih sarmu, jer je bakina sarma najbolja", rekla je jednom prilikom pevačica, koja je, inače, rodom iz Subotice.

Nakon pobede u "Prvom glasu Srbije" došlo je do neslaganja između Mirne i produkcije, a ona je, kako se pisalo, tada podnela tužbu jer je, kako je tvrdila, ugovorom koji je potpisala sa produkcijom bila oštećena i nije dobila adekvatnu medijsku promociju i album.

"Nadala sam se da ću dobiti nagradu koju sam osvojila trudom. Više od dve godine slušam obećanja da ću dobiti nagradu, da će biti turneja i nastupa. Na sve moguće načine smo pokušali da dobijemo ono što nam pripada. Gotovo dve godine nisam radila, jer sam se trudila da ispoštujem svaku stavku u ugovoru", rekla je tada ona.

Pevačica je do danas drastično promenila izgled, budući da više ne vodi bitku sa kilažom, već izgleda besprekorno. Duga crna kosa joj je i dalje zaštitni znak, a još fotografija Mirne Radulović možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / realmirna Mirna Radulović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna