Slavica Ćukteraš u narednom periodu moraće da stavi karijeru na pauzu, budući da se suočila sa zdravstvenim problemom zbog kog joj je zabranjeno da peva.

Pevačica, naime, ima problem sa zadebljanjem na glasnim žicama, te je primorana da se odmara i da prima adekvatnu terapiju. Tim povodom obratila se publici i navela da je mnogo tužna zbog svega što joj se dešava.

"Kao pevaču, najteže što može da se desi to je da vam se kaže: 'Ne smeš da pevaš!' A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučajno (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih, uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava, i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka", poručila je pevačica putem društvenih mreža.

Slavica Ćukteraš o svom zdravstvenom problemu
Youtube/Printscreen/Kurir 

Ovo nije prvi put da se Slavica suočava sa zdravstvenim problemima zbog kojih odsustvuje sa scene, a pre nešto manje od dve godine završila je u bolnici zbog povrede oka.

"U toku raspremanja kuće počela sam da skupljam flaše od vode, sokova… Jedan sok je stajao danima, znala sam da je pokvaren i uzimam ga i krećem ka toaletu da ga prospem, međutim kako držim flašu i kako sam samo malo odvrnula čep, taj čep je meni iz sve snage u oko otišao. Samo sam sela na pod. Pokušavala sam da otvorim oko, sve mi je bilo belo. Strčala sam do kuhinje da uzmem nešto hladno iz zamrzivača, međutim i posle sat vremena držanja hladne obloge, nije mi bilo bolje. Cvilela sam po kući. Nisam mogla da otvorim oko. Imala sam veliki otok i krvarenje. To je trebalo da se povuče u prvih 24 časa, međutim, nije, tek sada je sve okej. Tako da, vodite računa kada otvarate pokvareni sok", ispričala je tada Slavica kojoj se povreda iskomplikovala, zbog čega je ostala u bolnici duže nego što je prvobitno bilo planirano.

Još fotografija Slavice Ćukteraš pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / cukterasslavica Slavica Ćukteraš

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna