Slavica Ćukteraš suočila se sa zdravstvenim problemima zbog kojih je morala da potraži lekarsku pomoć. Pevačica je objavila fotografiju iz jedne privatne bolnice, na kojoj se vidi kako prima infuziju. 

Iako se ne oseća najbolje, ona je skupila snagu da to ne pokazuje, te je na fotografiji nasmejana, a uz sliku je objavila i komentar podrške samoj sebi.

"Sebi imam da poručim samo 'izdrži legendo'", piše u pevačicinoj objavi, nakon koje su joj brojni prijatelji i obožavaoci poželeli brz oporavak. 

Slavica Ćukteraš
Instagram / cukterasslavica 

Podsetimo, Slavica je ranije otvoreno govorila o tome da je htela da odustane od pevanja, ali i o borbi sa anksioznošću koja je trajala godinama, kao i o tome koliko su joj pomogli odlasci kod neuropsihijatra. 

"Prvi put sam joj rekla da ću da umrem,a ona meni – nećete. Meni je izuzetno loše, ne smem na ulicu. Ona je rekla da je to stanje, da nije bolest, da to ima svaka druga osoba i da neću umreti. Jednom sam je zvala pred nastup u jedan ujutro i rekla: ja ne mogu da izađem na scenu, ako stanem na scenu ja ću umreti. A ona mi je rekla – Slavice nećete umreti. Ali pašću u nesvest. A ona odgovorila – pa ako padneš neko će te dići“, ispričala je pevačica jednom prilikom u emisiji "Na prvom mestu".

Još fotografija Slavice Ćukteraš pronaći ćete u galeriji ispod.

Instagram / cukterasslavica Slavica Ćukteraš

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna