Pevačica Milica Pavlović slavu je stekla kroz takmičenje "Zvezde Granda", a prethodno je glas školovala u školi pevanja Aleksandre Radović. Kako je pre dva dana ispričala, Aleksandra je nije podržala kada se opredelila za folk muziku, što je Milicu zabolelo, a Radovićeva je sada objasnila šta misli o nekadašnjoj učenici i kakav je njihov odnos.

"Ja sam uvek srećna kada vidim svoje učenike da idu svojim nekim pravcem, koji su zacrtali. Naravno, ne mogu nikoga da savetujem u vezi sa tim šta voli i koji muzički žanr njemu prija. Znam koliko je vremena i truda uložila kada je u pitanju glas, poboljšanje svoje tehnike. Ona je putovala i znam da je bila redovna i dolazila je dva puta nedeljno na časove. Imam dece koja dolaze iz Bosne i Hercegovine, i Crne Gore, trud se uvek isplati. Srećna sam zbog toga", rekla je sada Aleksandra Radović za "Kurir".

Pop pevačica istakla je da joj u muzičkom poslu ništa ne pada teško, jer je pevanje za nju velika sreća.

"Volim da pevam i iznosim ono što osećam. Prosto, to mi je sreća i zadovoljstvo", rekla je Aleksandra, koja se ne trudi da promeni stvari koje joj smetaju, već da na njih ne obraća pažnju.

"Nisam neka osoba koja može nešto da promeni. Gledam svoj put, i ono što radim gledam da bude iskreno. U svakom poslu ima dobrih i loših strana", iskrena je bila pevačica.

Aleksandra je ispunjena i na privatnom planu, a svaki slobodan trenutak posvećuje ćerki Nini, koja će u junu napuniti 13 godina.

"Kada je dete u pitanju, ne pada mi ništa teško. Uživam u svemu što radimo i dosta sam posvećena. To je nešto što me čini srećnom i inspiriše me. Daje mi neku svakodnevnu radost života", rekla je pevačica nedavno za emisiju "Premijera".

Još fotografija Aleksandre Radović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / alexandradovic Aleksandra Radović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna