Popularni glumac, pevač i reditelj Ozdžan Deniz, kojeg zovu i "turski Džordž Kluni", oženio se po treći put, a mlada je nedavno objavila slike sa priprema i venčanja.

Ozdžan je našoj publici posebno poznat kao neodoljivi Faruk iz hit serije "Istanbulska nevesta". U maju će proslaviti svoj 51. rođendan, a njegova nova supruga Samar je 23 godine mlađa.

Njih dvoje provode medeni mesec u Dubaiju, a iskoristiće ga i za nove, fantastične snimke u pustinji. Samar je pokazala i koliko joj je bilo teško da izabere venčanicu, premda joj obožavateljke poručuju da su odlične baš sve koje je probala.  Ona je, po profesiji, dizajnerka pa je svoj stil uverljivo prikazala na odabranim modelima.

Samar se verila sa Ozdžanom u januaru 2021. godine i njihova ljubav je izdržala prvi test vremena. Glumac je bio prethodno oženjen Fejzom Aktan, od 2018. do 2019. godine, a ova glumica je bila mlađa od njega 20 godina.

Njegova prva žena je Handan Deniz tvrdi da ju je zaveo 1992. godine samo radi nemačkog državljanstva koje je dobio zahvaljujući njoj. Zvanično su se razveli 2002. godine.

Deniz je najviše patio zbog sina Kuzeja kojeg je dobio sa Fejzom, a i u video snimku sa novog venčanja je mališanu dato posebno mesto. U dve scene se vidi kako glumac podiže sa stola sinovljevu sliku i ljubi je sa potresnim izrazom lica.

On se sa drugom suprugom sudio za starateljstvo nad dečakom, jer se događalo da mu ne dozvoljava da vidi dete po nekoliko nedelja. Sud je ipak Kuzeja dodelio majci, s tim što je ocu garantovao redovno viđanje.

sok_u_turskoj_razvodi_se_slavni_glumac_zeni_zatvorio_racun_i_oduzeo_platne_kartice_1_311721351.jpg
Instagram / ozcandeniz 

Tada su mu hejteri upućivali nemilosrdne komentare u stilu "tako ti i treba kad petljaš s decom", ali sad mu mnogi žele "treću sreću" sa mladom Samar. 

Tekst: Lepa&Srećna