Iako važi za jednu od najpoželjnijih dama sa javne scene, pevačica Nataša Bekvalac sama je poslednjih pet godina, otkako se razvela od trećeg supruga Luke Lazukića.

"Mrtvo more. Ja bih volela da vam se pohvalim nekim dečkom, ali ništa ni na vidiku. Mislim da ima sjajnih muškaraca zaista, ali mislim da sam ja već pet godina u jednoj fazi gde rastem i poštujem sebe", počela je novosadska barbika za "Republiku", pa otkrila da li dobija neke tajne signale od jačeg pola.

"Nema ih. Davno je to bilo. Ali mislim da bih se snašla kada bi se to desilo. Ja sam vrlo suptilna kada je to u pitanju. Muškarac kome ja dam signale mora da bude hipersenzitivan da bi me skapirao. Nemam više nikakva očekivanja, zapravo, meni muškarac više i ne treba. Možda sam zato relaksirana po tom pitanju", objasnila je Nataša, koja je najponosnija na svoje dve ćerke, Hanu (16) i Katju (5).

"Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija, kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve sfere koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavim u svoj raspored. Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima. Ali vidim i njihove očeve", iskrena je bila pevačica, koja iza sebe ima tri braka.

Hanu je dobila sa prvim suprugom Danilom Ikodinovićem, potom je bila udata za Ljubu Jovanovića, a u trećem braku sa Lukom Lazukićem rodila je mlađu naslednicu Katju.

"Iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću pričati o njihovim očevima, pogotovo zato što nemam preterano afirmativne stvari koje bih svakako rekla da imam. Sa Hanom ne pričam o svojim bivšim brakovima jer je ona bila tu. Proživela je sa mnom sve to. Nas dve smo nerazdvojiva celina. Sve što smo prošle bilo je teško, ali smo išle na psihoterapiju. Nekada loš brak koji traje godinama ostavi veće posledice nego razvod koji je bio bez povišenog tona, ili se taj povišen ton nije čuo pred decom. Čula sam ga ja, ja sam to doživela. Mislim da sam učinila najbolju stvar kad sam se razvela. Uradila sam to zbog dece. Ja sam ekstremna kada je vaspitanje dece u pitanju. Malo sam u poslednje vreme popustila zato što je ekstremna razlika između onog što se poštuje u našoj porodici i kako ih ja odgajam, pa moram da nađem kompromis i balans, jer ne mogu da ih izopštim potpuno od okoline. Mislim da Hana radi sve što je u granicama normale ili ja, kao svaki roditelj, ne znam baš sve što ona radi. Klinci danas imaju toliko lažnih profila, imamo i mi, a zamislite koliko imaju oni", zaključila je popularna pevačica za pomenuti medij.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Lepa novosadska pevačica pleni u modnim kombinacijama, a na plaži je neodoljiva!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna