VENČALI SE U STANU, A KUMA BILA VODITELJKA KOJA JE UBRZO OBOLELA OD RAKA: Ljubav Nataše i Dače ličila je na bajku

Ljubavna priča Nataše Bekvalac i Danila Dače Ikodinovića ličila je na pravu bajku.

Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović
ATA/Antonio Ahel/Kurir TV 

Natašu Bekvalac i Danila Ikodinovića mnogi su smatrali jednim od najlepših parova na našoj javnoj sceni. Njihova ljubav je bila ogromna, a o njihovom venčanju i gotovo dve decenije kasnije govori se i dan-danas.

Za svoje prvo venčanje, Nataša nije želela veliku pompu, biti slavlje, a iako je imala svega 25 godina, odlučila je da se za svoju veliku ljubav venča u stanu. Tom prilikom Nataša je za kumu odabrala svoju dobru prijatljicu, Novosađanku,  popularnu voditeljku Natašu Ilić. Delile su međusobno i lepe i one manje lepe trenutke.

Naime, posle venčanja, voditeljka se 2010. godine razbolela od tumora pljuvačnih žlezda, zbog čega se povukla iz medija. Na svu sreću, ozdravila je i uspešno se vratila poslu.

Nataša i Dača ipak nisu uspeli da izdrže sve izazove. Par se nakon pet godina braka razveo 2011. i to nakon teške saobraćajne nesreće koju je vatrpolista doživeo i koja mu je zauvek promenila život.

Ostali su dosledni da o razlozima za razvod ne govore za medije jer je oboma interes njihove ćerke Hane na prvom mestu. 

"Danilova nesreća je definitivno nešto što je ostavilo traga na mom srcu i sa tim ožiljkom ću i da umrem. Za mene spoljni svet nije preterano postojao, jer sam u jednom momentu Hanu vidala samo jedanput dnevno i to jako kratko. Gotovo tri meseca sam bila u bolnici, bili su svi toliko divni da su videli da se nešto čudesno dešava u energiji izmedu dvoje ljudi, jer to ne bi preživeo niko. Tako se desilo, da je nešto gde je prognoza jako loše izrodi u najbolju moguću režiju u tom trenutku. Osećaj koji nikada ne bih volela da iko doživi", rekla je Nataša i otkrila da razvod nije usledio zbog nesreće već da njihov odnos nije bio dobar dugo pre toga.

Nataša Bekvalac o odnosu sa Dačom Ikodinovićem
Youtube/Printscreen/Diskoteka Maximus/ATAImages/Antonio Ahel 

"Mi smo tada već počeli da imamo ozbiljnih problema u braku za koje javnost nije znala. To je momenat kada i da nismo bili u lošim odnosima, morali smo jedno drugo da podržimo. Još niko, pa ni ja se nisam razvela od Danila zato što je bilo lepo i harmonično. Zajednica je postala neizdrživa, postojale su greške i sa moje i sa njegove strane. Nisam se osećala usamljeno, jer sam imala ogromnu podršku ljudi koji me vole. Ali kad god se podvuče linija, uvek si sam, iako ti je kuća u tim trenucima puna. Uvek sam biraš svoj put, ali i odgovaraš za posledice svojih odluka" kaže za Super TV Nataša

Bivši vaterpolista je sreću pronašao pokraj odbojkašice Maje Ognjenović, s kojom je već pet godina u harmoničnom braku. Jedno drugom su velika podrška, a Dača je u emisiji "Preživeli" otkrio i koliko mu je Maja pomogla tokom oporavka nakon nesreće.

Ljubavna priča Nataše i Dače
Youtube/Printscreen/RTS 

“Maja mi je pomogla jako puno. Ona je na početku, tri godine istraživala sve o mojoj ruci, baš se posvetila. Uz nju sam krenuo da shvatam ozbiljnije život, uticala je na moje konačno otrežnjenje, konačno shvatanje da u životu ima bitnijih stvari, a ne da sve bude samo zezancija i kafana. Ulila mi je jednu sigurnost i uspeo sam svu patnju i svu paučinu da skinem sa sebe. Takođe me je približila i veri, bogu i sad često idemo u crkvu. Pomogla mi je da se pronađem u tome i osećam se mirnije. Ljubav pobeđuje sve na svetu, kad voliš nekoga i kad imaš nekoga ko tebe voli, to je najlepša stvar na svetu“, rekao je on.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

a svoje prvo venčanje, Nataša nije želela veliku popmu, biti slavlje, a iako je imala svega 25 godina, odlučila je da se za svoju veliku ljubav venča u stanu. Tom prilikom Nataša je za kumu odabrala popularnu voditeljku Natašu Ilić

Nataša je svoju kumu izabrala jer su dugi niz godina bile dobre prijateljice, obe iz Novog Sada. Delile su međusobno i lepe i one manje lepe trenutke, čak i kada se u godinama koje slede posle venčanja, voditeljka razbolela. 

Pročitajte: Nataša ne žali zbog svojih odabira, ali otvoreno tvrdi - Ja sam najbolja bivša žena na svetu

Instagram

Naime, Ilićeva je 2010. godine obolelaod tumora pljuvačnih žlezda, zbog čega se povukla iz medija. Na svu sreću, kuma Nataše Bekvalac iz svega je izašla kao pobednik, tumor je uspešno odstranjen i ona se vratila vom posl, lepša i jača nego ikada. 

Pročitajte: Kuma Nataše Bekvalac o svojoj borbi sa rakom - Prvi put u životu imala sam osećaj bespomoćnosti (video)

Komentari (1)

vesna09:04 18.10.2021
ODGOVORI

interesujwme sta treba uraditi za pocetak a i dalje.pozz

 hellomagazin.rs Miša Obradović
Reaguj
Komentariši