Nataša Bekvalac ima uspešnu karijeru koja traje već dve decenije, ali njen najveći životni uspeh su ćerke: Hana, koju je dobila tokom braka s bivšim vatrepolistom Danilom Ikodinovićem, i Katja, koju ima s Lukom Lazukićem. Pevačica će Novu godinu dočekati na moru, a praznični pokloni joj polako pristižu. Naslednice su je obradovale simpatičnim, emotivnim pismom.

"Maki moja, hvala ti što me svaki dan trpiš i voliš ovako luckastu, ali predivnu. Da sam mogla da zamišljam kakvu ću mamu imati, ne bi izabrala bolju. Hvala ti za sve što radiš za Keki i mene svaki dan, iako ti možda ne pokazujemo baš često, iako smo nekad bezobrazne, volimo te najviše na svetu, maki naša. Tvoje Hana i Keki“, objavila je pismo Nataša i dodala da je ovo najlepši poklon koji je dobila.

“Ja sam dobila najlepši poklon”, pohvalila se pevačica koja je uključena u svaki segment života svojih ćerki.

"Emotivno gledam na sve što rade, kao i svaka majka naravno, uključena sam u svaki deo njihovog života. Mislim da se mnogo više svađaju nego moje sestre i ja, mada Kristina i ja se svađamo poprilično identično kao njih dve, ali nekada ne mogu da objasnim Hani da ona ima 16, a Keti 4 i po godine, jer se svađaju barabar", iskrena je bila pevačica za "Republiku".

Ćerke Nataše Bekvalac majci napisale pismo za praznike
Youtube/Printscreen/Pink 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna