Težak period je nastupio za Minu Kostić kojoj je baš na prvi dan ove godine umrla majka. Danas se pevačica prvi put pojavila na televiziji i ispričala detalje ovog tužnog događaja. Mnoge kolege, prijateli i obožavaoci su joj tih dana uputili izjave saučešća.

"Za Novu godinu je trebalo da radim do pet ujutru, ali sam zamolila da nastup bude kraći", priča Mina za Pink. "Već tog jutra je trebalo da odem na TV gostovanje, kad je stigao poziv." Sestra joj je javila da je mama preminula u toku noći.

"Ispao mi je telefon iz ruke od šoka", priseća se pevačica. "Umrla je onako kako je i priželjkivala - kao da je samo zaspala. Sve u kući je bilo sređeno, kao da je znala šta će se desiti.

mina kostic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Bio je to veliki šok i za mene i za moju braću i sestre", priča Mina koja je jedna od desetoro dece. "Svi smo veoma vezani, oni koji žive u inostranstvu su odmah došli. Braća su mi rekla da moram da se suzdržim tokom sahrane i da će se naljutiti na mene ako budem mnogo plakala. Jako su bili vezani za majku."

mina kostic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Šok je bio utoliko veći što je za naredni dan bilo planirano slavlje od jednog od braće, za rođendan sinu. "Ne mogu nikako da je prežalim", priča Mina. "Svakog dana plačem, ali kažu - kad mi plačemo, oni se raduju."

Morala je da nastavi s poslom. "To sam uradila u dogovoru sa braćom, jer i oni znaju da moram da radim. Za prvi nastup, pevala sam i plakala." 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna