Mina Kostić doživela je veliku tragediju prvog dana 2023. godine. Preminula joj je majka, a pevačica se od nje oprostila i na Instagramu.

"Da sam znala da nam je ovo poslednji dan nigde ne bih išla. Oprosti mi, majčice moja mila. Zar je baš moralo?", napisala je slomljena Mina, uz pesmu Dina Merlina "Neodostaješ".

Mina Nije krila da su uslovi života u kojima je odrasla bili veoma skromni i teški, a ona se baš nikada nije odrekla svog porekla.

"Pošto je nas bilo desetoro, ja to uvek naglašavam, nikada nisam krila da sam ja potekla iz vrlo siromašne porodice, ali sam talentovana i Bog mi je dao glas da napravim ono što sada jesam. Ne stidim se odakle sam potekla, tako da verovatno moji roditelji nisu bili u stanju i u situaciji da nas odvedu na more, ni u banju, ni bilo gde, tako da nisam ni imala priliku da naučim da plivam", objasnila je Mina Kostić koja je doživela još jednu porodičnu tragediju. Naime, njena rođena sestra se utopila.

Mini Kostić preminula majka
Printscreen/ YouTube Grand Magazin TV Grand 

"Ne znam, možda zato što sam izgubila sestru, kada je imala 13 godina, ona se udavila. 1992. godine se to desilo, kad god se toga setim bude mi teško, ali posle kažem, valjda je tako moralo da bude i možda zbog svega toga imam strah od dubine", rekla je pevačica svojevremeno za emisiju "Premijera".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna