Crnogorski glumac Momčilo Otašević je u teškoj životnoj fazi, zbog razvoda od hrvatske glumice Jelene Perčin. Njih dvoje su u bili u braku četiri godine i dobili su dvoje dece, a poznaju se već punu deceniju.

"Radili smo, bili smo super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tada rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao", ispričao je svojevremeno Momčilo. Glumcu se sada menja čitav život, a kaže i da je oslabio gotovo deset kilograma.

"Izgubio sam desetak kila poslednjih par godina. Smem li to da kažem? 77 kilograma imam u vrh glave! A imao sam nekad 86 i tada sam mislio da mi fale tri kile. Posao, frka-trka, obaveze", objašnjava glumac.

Momčilo Otašević i Jelena Perčin
Instagram/olicmom 

Prema njegovim rečima, često se dogodi da ne stigne ništa da pojede. "Evo danas sam pojeo pola ručka i onda su rekli krećemo na set. Onda sam drugu polovinu poneo sa sobom i doslovno je pojeo dva metra od seta. Sakrio se iza jednog ugla i tu ono brzinski pojeo to što sam imao i nastavio da snimam", objasnio je.

Momčilo priznaje da ne stiže čak ni da vežba. Otkrio je i da mu je najdraža uloga oca. "Uživam u tome. Zna nekad da bude naporno i zahtevno i psihički i fizički, ali je prelepo i uživam u njihovoj sreći, njihovim prvim iskustvima i otkrićima u životu", kazao je svojevremeno u emisiji "Zvezdana prašina".

Jelena Perčin i Momčilo Otašević
Instagram/perjelka 

On ne krije da je izuzetno emotivan. "Uživam kad me pogledaju i kad se vidi ta iskra u životu. Kad su živi, srećni, ludi", rekao je glumac koji se nije ustručavao ni da zaplače pred kamerama dok je pričao o porodici i prijateljima.

U medijima je bilo i napisa kako je uzrok razvoda njegova navodna avantura s jednom koleginicom, ali je ona to oštro demantovala. Ipak, i dalje Momčila na Instagramu neki kritikuju zbog toga. Tako mu je jedna obožavateljka napisala:  "Naći ćeš možda neku ženu, ali majku tvojoj deci nikada!!!"

Kako se Momčilo trudi da održi porodičnu tradiciju, pogledajte i u galeriji slika.

Instagram / olicmom Glumac neguje porodičnu tradiciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna