Za Momčila Otaševića 2020. godina bila je fantastična i na emotivnom i na poslovnom planu. Sa suprugom Jelenom Perčin 24. novembra dobio je sina Jakšu. U njihovoj porodici je uvek veselo, par već ima ćerku Mašu, a glumica iz prvog braka ima ćerku Lotu, pa je Jakša ljubimac svih ukućana.

"Uklapamo se kako znamo i umemo... Uglavnom se deca vole. Maša i Lota se svađaju čija je Jakša beba. Najlepše je kad deca legnu na spavanje. Jelena i ja posle deset imamo malo vremena samo za nas dvoje. Da napravimo plan za sutra i pogledamo neku novu seriju", rekao je za "Kurir" glumac kome je očinstvo poptuno promenilo život.

"Nije lako biti dobar tata, ali je lepo. Srećan sam i zadovoljan. Čim se Maša rodila, rekao sam da se čoveku u tom trenutku promene prioriteti, a sada dodajem da se promeni i način života i razmišljanja. Oduvek sam hteo da postanem otac. Evo, dok nas dvoje pričamo, gledam Mašu kako “jede” svoje prstiće. Nekad je posmatram kad se udubi u misli, koje mi ne možemo da dokučimo. A nekad se pitam kako je već sad tako stabilna i spretna. Iako je mala, po kući vozi trotinet bez ikakvih problema" , ispričao je Momčilo svojevremeno.

Glumca ćemo uskoro gledati u seriji "Beležnica profesora Miškovića" u kojoj tumačit lik Miškovića, radoznalog novinara i glavnog junaka serije.

"Lepo je bilo ući u kožu novinara. Moj junak Boško dobija zadatak, kako on misli po kazni jer kasni na kolegijum, a ta beležnica je sve osim kazne. Ona je veća i od njega i zadatka. Vlasnica te beležnice i moja porodica su neobično povezani, što će gledaoci videti u seriji. Boško konačno radi ono što ga zanima i ne bavi se lokalnom samoupravom", rekao je glumac koji je sanjao da se bavi novinartsvom.

"Novinarstvo me je privlačilo. Voleo bih da imam svoju emisiju i da svojim kolegama postavim neka pitanja koja ni meni nikad nisu postavili. Gosti bi mi bili ljudi iz sveta glume, reditelji... To me privlači", rekao je Momčilo.

  Izvor: Lepa&Srećna