Nikola Kojo već decenijama prisutan je u svetu glume, a uloge koje je tumačio nije lako nabrojati. Sa nepunih 13 godina debitovao je na velikom platnu u filmu "Rad na određeno vreme", a ubrzo je postao jedan od najpoznatijih glumaca mlađe generacije u tadašnjoj Jugoslaviji.

Od 2007. godine je u braku sa Aleksandrom, sa kojom ima tri ćerke. Ana je rođena 2008. godine, a 2013. bliznakinje čija imena nikada nisu objavili.

O porodičnim fotografijama, kao što se od Nikole moglo očekivati, nije bilo ni govora. Glumac je ostao pri odluci da ne eksponira svoj privatni život u javnosti, ali je zato spreman na veliku profesionalnu promenu.

Porodica Nikole Koja
ATA / Antonio Ahel 

Naime, potvrđeno je da će Nikola voditi kviz "Najslabija karika". Iako ovo glumcu nije ovo prvi put da bude domaćin nekog kviza, pre 10 dana godina vodio je "Šou svih vremena“, ali novi izazov je potpuno drugačiji.

"Kvizove vidim kao jedan od najzdravijih televizijskih formata. Kroz nadmetanje sa sobom ili sa ukućanima čovek radi ono što mu je svrha u životu: uči i napreduje! Karika je kviz u kome se neznanje ne toleriše. U ulozi voditelja trudiću se da budem nešto nežniji prema takmičarima. Greške služe da bi se učilo na njima", rekao je Nikola Kojo o svojoj najnovijoj ulozi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna