Velška lepotica Ketrin Zita-Džons ima 53 godine i mami uzdahe gde god da se pojavi. Po mišljenju mnogih ona je sinonim za savršenstvo i ženstvenost, kome godine ne mogu ništa. Da se nije mnogo promenila dokazala je kada je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj ima tek 21 godinu.

"Oh ti ludi, lenji dani na kraju leta u engleskoj bašti", napisala je glumica, a mnogi su joj poručili da se nije mnogo promenila kro godine i da je danas podjednako lepa.

Oskarovka je svojevremeno govorila o tome koliko je surova mašinerija u Holivudu i da glumački poziv nije nimalo lak, posebno za žene.

"Ovaj posao je jako težak, pogotovo za žene. Mi ne smemo da dobijemo nijednu sedu. Ništa se nije promenilo do sada. Možemo samo da se pretvaramo da je danas situacija u Holivudu drugačija, ali nije, rekla je i istakla da su društvene mreže napravile nerealnu sliku savršenstva. Društvene mreže su napravile korak dalje jer sve izgleda bolje i lepše nego što zaista jeste", rekla je glumica koja je već godinama u braku sa dve i po decenije starijim Majklom Daglasom sa kojim ima dvoje dece.

"Ne želim više da se pravdam. Više neću biti skromna. Dosta mi je toga. Stvarno. 'Oprostite' što sam bogata, što sam se udala za zvezdu, što ne izgledam loše. Sada ću se fokusirati samo na posao. To je ono što volim. Imam dvoje predivne dece i zdravog srećnog muža. Sve je dobro. I neću biti skromna ni zbog toga", rekla je nedavno glumica.

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna