Proslavljeni glumac Nikola Kojo nedavno je završio snimanje treće sezone serije "Radio Mileva", koja uskoro počinje sa emitovanjem, a snimanja su, kako kaže, bila veoma naporna.

Teško mu pada rano ustajanje, ali svestan je da te stvari mora da ostavi po strani, kako bi zaradio novac.

Nikola Kojo
ATA / Antonio Ahel 

"Seriju smo snimali šest dana u nedelji, i to po 12 sati. Sve zbog prokletog novca, koji je svima "legao na vrat" i postao najveći problem u životu, pa i meni! Kad radim, najteže mi pada rano ustajanje, ali svaki minut mora da se iskoristi, jer sve košta", iskren je bio glumac za "Informer" i priznao šta može da ga iznervira na setu:

"Često me izbaci iz takta kada zbog neke situacije ne možemo da nastavimo snimanje i po sat vremena. To me baš poremeti."

Budući da sa porodicom često boravi u inostranstvu, taj period iskoristi kako bi se odmorio od reflektora, iako mu, kako kaže, ne smeta kada ga prepoznaju na ulici.

"Ne, ali prodišem kada odem u inostranstvo jer me tamo niko ne prepoznaje. To mi baš prija", rekao je Kojo.

Porodica Nikole Koja
ATA / Antonio Ahel 

Često sarađuje sa mladim glumcima, a jedan od saveta koji ima za njih jeste da doziraju svoje pojavljivanje u javnosti.

"Ne dajem im glumačke savete, osim kad režiram, ali im zato dajem one životne! Govorim im da ne polete previše, jer nije važna trenutna popularnost, već da traju godinama. Glumac može da traje samo ako ne iskače iz frižidera svaki dan, poput nekih kolega", bez dlake na jeziku je istakao Nikola Kojo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna