"Jučerašnji dan je počeo loše i hvala vam svima na čestitkama na koje nisam stigla da odgovorim." Ovim rečima je Kristina Radenković počela svoju objavu na Instagramu. Svi su se nadali nekoj poruci za 8. mart, ali je popularna voditeljka tek danas uspela da se oglasi.

Prema njenim rečima, juče je bila podvrgnuta još jednom medicinskom zahvatu, ali on najavljuje da se njenim  najtežim zdravstvenim mukama ipak bliži kraj.

"Juče mi je dr Jovanović izvadio šipku iz desne ruke tako da je sa nošenjem medicinskih pomagala gotovo", piše Kristina. "Ono što ostaje za sada jestetitanijumska ploča u desnom zglobu, a ono što sledi je duga rehabilitacija.

Neka mi ova slika sa longetom ostane kao uspomena na agoniju koju sam prošla i koju nadam se niko od vas nikada proći neće. Živi bili i pazite se! A ja sam sad Sia&Guetta,Titanium", napisala je ona.

Podsetimo, voditeljka je pretrpela težak pad na skijanju krajem januara ove godine. Tom prilikom je polomila obe ruke i bila odmah bila prevezena u hitnu pomoć. Lekari su već tada izrazili sumnju da će morati da operiše desni zglob, dok je na levom imala lakši prelom.

kristina radenkovic.jpg
Instagram / krisradenkovic 

"Rekli su mi da snimim ruku čim budem stigla u Srbiju. Otišla sam po mišljenja četiri lekara. Doktor Nemanja Jovanović sa Instituta 'Banjica' dao je sve od sebe da ne moramo da operišemo zglob. Međutim, posle 24 sata, sve se vratilo u prethodno stanje i na konzilijumima je odlučeno da ipak moram na operaciju", objasnila je voditeljka šta se dešavalo po povratku u Srbiju.

kristina radenkovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Kristina je silno želela da se što pre oporavi kako bi mogla da se vrati poslu. Ona je nastupila u ulozi voditeljke i na nedavno održanom takmičenju "Pesma za Evroviziju". Bila je sjajno doterana, a niko nije mogao da primeti da je desna ruka i dalje fiksirana u zglobu. Pogledajte je u galeriji, da li vi primećujete?

RTS printscreen Na takmičenju "Pesma za Evroviziziju"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna