Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac je bilo alarmantno i zbog toga je operisana u Kliničkom centru Srbije. Prema prvim informacijama, sve je prošlo u najboljem redu i za nekoliko dana bi pevačica trebalo da napusti Odeljenje kardiologije.

Vesna je i ranije imala problem sa visokim pritiskom, ali je mislila da ništa nije strašno, da često ljudi u njenoj okolini imaju slične probleme. Međutim, kada joj je pritisak toliko skočio da nije više mogla da ga kontroliše potražila je pomoć lekara. Oni su je posavetovali da mora da ugradi bajpas, na šta je pristala. Operacija je protekla u najboljem redu, jer je oko nje bio tim stručnih i profesionalnih lekara, pišu mediji.

Porodica pevačice je, takođe, u velikom stresu. Ćerka Nikolija je provela u bolnici vreme tokom majčine operacije, a zet Relja je najavio da će se lično starati o tome da se ishrana popularne Vesne iz korena promeni. 

"Nema više slanine, sarme, ni domaćeg hleba... Zet joj je poručio da će posle operacije biti isključivo na sirovoj ishrani i čorbicama, kao što se Nikolija i on hrane", piše Informer. 

Svi Vesnini nastupi su unapred otkazani. Ona je bila spremna za operaciju i izrazila želju da to bude isključivo u nekoj državnoj bolnici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna