U novoj hit seriji "Prsten sudbine" koja se emituje na Kurir televiziji svakog dana od 15h prikazani su životi dve sestre, Jane i Anje, a mnogi kažu da su njihovi životi, kao i karakteri, borba između dobra i zla.

Anja je uspešni marketinški stručnjak u građevinskom preduzeću „Čerkasi – Silikatbud“, a sve počinje da se komplikuje kada saznaje da je novi direktor te firme njen bivši momak Denis.

Ona važi za dobru sestru, koja ne pravi probleme, ali joj je život komplikovan baš zbog sestre koja ne planira da se smiri.

Denis na sve moguće načine pokušava da se pomiri s Anjom, a sada saznajemo da je glumica, u privatnom životu u srećnoj ljubavi u kojoj nema trzavica kao u hit seriji. Darija Barihašvili je srećno zaljubljena!

3381974_1341251-prstensudbine15_ff.jpg
Kurir TV 

Glumica Darija Barihašvili je u vezi sa svojim kolegom, glumcem Sergejom Ponomarenkom, a on na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije sa svojom lepšom polovinom. Vidi se da sijaju od sreće, kao i da oboje vole putovanje, planinarenje, prirodu i zanimljive destinacije.

3381976_1341245-prstensudbine11_ff.jpg
Kurir TV 

Ono što je još zanimljivo u vezi ove glumice je da je i u privatnom životu dosta mirna, odnosno mirnijeg temperamenta, budući da redovno radi jogu i da joj to pomaže oko stresnog posla. Ona brine o svojoj formi, ali ne onoliko koliko želi, jer joj dosta vremena oduzimaju pozorište i snimanja.


- Snimali smo scenu u kojoj se koristilo oružje. Trebalo je da se čuje pucanj, a pištolj je opalio pored mene. Bilo je glasno, ali, kako se svima činilo, nedovoljno. Nisam primetila da je ekipa dodala još baruta. Čekala sam da bude potpuno isto kao i prvi put...

3381982_1341309-sergej_ff (1).jpg
INSTAGRAM/_SERGEY_PONOMARENKO_ 

A onda su ispalili hitac iz kojeg plamen ide na pola metra. Uspela sam da ga izbegnem, ali sam doživela šok! Završila sam scenu, ali sam se jako uplašila. Nisam očekivala takav plamen. Bilo je strašno, ali posle i smešno - otkrila je Darija za portal Tv.ua.

Ne propustite seriju "Prsten sudbine" i neverovatnu priču o ljubavi, pohlepi, ljubomori i konstantnoj borbi dobra i zla. Budite i danas od 15 časova uz Kurir televiziju i uživajte u drugoj epizodi serije koja ostavlja bez daha, a zbog velikog interesovanja publike serija će biti emitovana i u 22 časa.

Tekst: Espreso