Da lepota nije garant za sreću dokazuje i ruska voditeljka Ksenija Borodina koja je od supruga doživela stravičnu izdaju. Naime, ona se 2015. godine udala za biznismena Kurbana Omarova posle ljubavi koja je ličila na bajku. U početku su vezu krili, nisu objavljivali zajedničke fotografije, a onda je bogataš rešio da predstavi svoju dragu javnosti, pa ju je zaprosio. Ona je oduševljeno pristala, a uskoro su dobili i ćerku Teu.

Ipak, sreća nije dugo trajala, Kurban je tokom braka uplovio u vezu sa Valerijom koja sada ima 22 godine. Sam je priznao da su se viđali po hotelima dok je Ksenija radila, a slomljena voditeljka zatražila je razvod braka. Zvanično su se i rastali 2021. godine, a  Ksenija ne dovoljava bivšem mužu da viđa ćerku kada je prisutna njegova nova devojka.

Kurban je sada rešio da svojoj bivšoj supruzi zada još jedan udarac. Na dan njenog 40. rođendana zaposio je svoju devojku uz cveće i violine. Ona je pristala, a dok se snimci ove raskošne prosidbe šire internetom, mnogi voditeljkini obožavaoci brinu kako će to onda podneti.

Instagram/Omarov Kurban Kurban Omarov zaprosio devojku

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna