Dragana Mirković u suprugu Toniju Bijeliću pronašla je sve ono za čim je tragala godinama. Biznismen svojoj dragoj svakodnevno poklanja pažnju, a kada su neki bitni datumi u pitanju ne žali novac da je obraduje.

Tako joj je za Dan žena 2022. godine poklonio luksuzan automobil, a potom je poveo na egzotično putovanje na Maldive. Poznato je da je pevačica veliki avanturista a tada se oprobala u parasejlingu. Ni ove godine Toni nije štedeo na poklonu za svoju voljenu, pa je za stigla "Luj Viton" torba koja je mnogim ženama tiha čeznja.

Dragana se svom suprugu zahvalia i javno, a mnogi su joj poručili da je prava srećnica.

Luis viton dragan mirković  #instagram/dragana_mirkovic

Dragana i Toni na večnu ljubav zakleli su se 28. septembra 2000. godine u Beču, a za njihov brak nije vezan nijedan skandal.

"Taj period predstavlja ozbiljnu prekretnicu u mom životu. Zato sam jako vezana za pesmu ‘Sama‘ i CD koji sam tada objavila. Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu", rekla je Dragana koja je bila ubeđena da je udajom njena karijera okončana. Međutim publika joj nije dozvolila da se povuče.

muz dragane mirkovic
Instagram/Dragana Mirkovic 

"Otišla sam kao najpopularnija pevačica i napravila četvorogodišnu pauzu tokom koje sam rodila oba deteta. Te 2004. obeležavala sam dvadeset godina karijere, a bila sam ubeđena da je na nju stavljena tačka. Međutim, vratila sam se zahvaljujući publici koja me je molila da snimim makar CD, a onda je sve krenulo svojim tokom. Sećam se ovacija koje su pratile svaki moj izlazak na scenu. Dođem u “Grand šou” i ne mogu da počnem da pevam jer aplauz ne prestaje. U tim trenucima shvatila sam da imam moralnu obavezu da nastavim. Najkraće rečeno, zbog ljubavi prema Toniju otišla sam iz Srbije, a zbog ljubavi publike vratila sam se muzici. Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra", kaže za "Hello!" Dragana koja je odmah znala da je Toni njena srodna duša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna