Jelena Rozga nerado govori o emotivnom statusu za javnost, ali jednu od svojih najvećih ljubavi nije uspela da sakrije. Reč je o vezi sa muzičarem Stjepanom Hauserom, sa kojim je bila i verena, a njihova sreća trajala je dve godine.

Romansu su otpočeli 2015, a prvi put su zajedno viđeni u Ljubljani na koncertu grupe "2Cellos" čiji je Stjepan bio član. Prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, a u februaru 2016. su se verili.

"Nikad nisam bila srećnija, verujem da je i to povezano s unutrašnjim mirom i zadovoljstvom. Zaljubljena žena je najlepša žena. I danas, baš kao i uvek dosad, smatram da je ljubav najdivnija stvar koja se čoveku može desiti. Voleti i biti voljen jeste smisao svega", govorila je tada Jelena, koja nije krila sreću i emocije prema Stjepanu. 

Jelena Rozga
ATA / Milan Maričić 

Iako su svi s nestrpljenjem iščekivali venčanje i trenutak kada će pevačica verenički prsten zameniti burmom, to se ipak nije dogodilo. Godine 2017. usledio je raskid, a Jelena i Hauser otišli su svako na svoju stranu.

Ljubavni život Stjepana Hausera
ATA / Antonio Ahel 

"Ovim putem želim da obavestim medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete", rekla je pevačica tada za hrvatske medije.

Nekoliko meseci nakon raskida šarmantna Splićanka istakla je da se sada zrelije nosi sa greškama i odlukama koje donosi.

"Svaka greška, svaka pogrešna odluka, bila je životna škola iz koje sam učila. Pre sam bila tvrdoglava, greške nisam priznavala, inatila se, ali to je bio proces učenja. Sve ono što danas jesam, postala sam zbog svojih pobeda i poraza. Danas greške priznajem, a uspehe ponosnije slavim. Pre sam bila ishitrenija, odlučivala sam na prvu, slušajući srce. Danas sam nekako odraslija, slušam instinkte, osluškujem svoje srce, ali slušam i šta mi razum govori, svaka odluka koju u tom trenutku donesemo čini nam se najboljom, ali vreme nam pokaže jesmo li zaista bili u pravu. Svaki dan je novi početak, svaki dan je nova prilika za život, za ljubav, za druženje s prijateljima, za obavljanje svega što vas veseli. Ja tako živim. Čovek je u stanju da prepozna ljubav tek kada je iskusi. Bez obzira na to kako je definišete, ljubav je jedina prava istina u istoriji ljudskoga roda. Ja sam žena u čijem će srcu ljubav uvek stanovati", objasnila je tada.

Još fotografija Jelene Rozge možete pogledati u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačici odlično stoji crna boja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna