Luka Blek koji će Srbiju predstavljati na Evroviziji 2023. godine nikoga nije ostavio ravnodušnim. Pesma "Samo mi se spava" nastala je u Londonu, gde već šest godina živi i radi mladi pevač.

Mnogima je interesantan i simboličan podatak da je godinama sarađivao sa Konstraktom i Zemljom gruva.

"Niko nije bio zainteresovan za moju muziku osim Milovana iz `Zemlje gruva`. Dosta su me naučili o celoj tehnici, pevanju, prvi put sam čuo svoj vokal", priča Luka."Sve mi je bilo jako čudno. Imao sam spor, ali temeljan proces učenja u muzici. Nisam se previše gurao. Nisam toliko siguran u sebe da se dam u prvi plan.", rekao je Luka nakon pobede, a sada je i otkrio da li je Konstrakta radila numeru sa kojom će predstavljati Srbiju.

"Konstrakta ima veze sa svim ovim zato što mi je bila mentalna podrška. I ona i ja nismo navikli da budemo u ovom, evrovizijskom formatu. Nismo navikli da budemo u takmičenju ove veličine, ovolike pažnje", kazao je prvo Luka Blek a onda i otkrio da se poznaji čitavu deceniju.

konstrakta
ATA / Antonio Ahel 

"Bila mi je mnogo velika podrška, kao prijatelj pre svega. Mi se znamo više od 10 godina. Značilo mi je da mi kaže samo kako bi trebalo da se osećam. To je to. Pesmu nije radila ona, već njen saradnik Milovan Bošković, on je dodao završne dodire produkcije", dodao je on za "K1".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna