Madalina Genea, Italijanska glumica i manekenka rumunskog porekla svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Neodoljivo podseća na Sofiju Loren, a u filmu "Kuća Gučijevih" upravo ona je tumačila lik legendarne lepotice. Madalinu je otkrio italijanski dizajner Gattinoni, a karijeru je započela kada je imala tek 15 godina. Zavela je brojne poznate muškarce, a među njima i Džerarda Batlera i Leonarda Dikaprija. Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom,  ali i bogatim trgovcem umetninama Vitom Šanabelom.

Madalina svoju gracioznu figuru duguje baletu kojim se bavila sedam godina. Učestvovala je u italijanskoj verziji "Plesa sa zvezdama", a takođe se pojavila i u spotu čuvenog Erosa Ramacotija.

Zanosna lepotica iz veze sa Rumunom Metjuom Stratanom ima ćerku Šarlozu, a veza im nije opstala jer je Madalina navodno veoma zahtevna parnerka.

Nedavno je lepa Rumunka odgovorila i na pitanje zašto se nikada nije udala. Istakla je da su ljubavi njenog života njena ćerka i njena majka, i da radije bira da kroz život sama i srećna, nego sa pogrešnim partnerom.

Pogledajte još fotorgafija ove Sofije Loren modernog doba u galeriji ispod.

Profimedia Madalina Genea

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna