Da je u ljubavi sve moguće i dozvoljeno dokazli su i Petar Grašo i Danijela Martinović. Voleli su se pune 24 godine, i ako nisu bili pristalice braka, delovali su kao par koji ništa ne može da uzdrma. Ipak, su zbog razloga koje nikada nisu otkrili javnosti rešili da krenu dalje odvojeno. Pevač  je ubrzo uplovio u vezu sa 15 godina mlađom Hanom Huljić sa kojom su se porodično družili. Ubrzo su uplovili u brak, a potom i postali roditelji, dok je Danijela samovala.

Zbog svega što se dogodilo mnogi su mislili da je Petar ostavio Danijelu,  a ubrzo posle Grašovog venčanja, otkriveno je da raskid uopšte nije inicirao on. "Zašto žalite Danijelu, ona je ostavila Petra", napisao je na Instagramu kum popularnog pevača, Dino Rađa.

U kakvom je odnosu sa bivšom Grašo je sada otkrio bez ustezanja.

"Ja nisam ni s kim u svađi. Uvek smo mi u dobrim odnosima", odgovorio je nedavno pevač za "Story.hr" na pitanje u kakvom je odnosu sa Danijelom.

Splitska pevačica se od raskida nije mnogo eksponirala u javnosti, a sada je otkrila da  je konačno je pronašla onog pravog sa kojim deli iste vrednosti i poglede na život. U pitanju je kriminalistički inspektor Josip Plavić (49), a evo kako su se njih dvoje upoznali.

"Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta", ispričala je Danijela za hrvatsku Gloriju. 

"Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove.

"Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabeležena", istakla je pevačica, a svi su sa nestrpljenjem iščekivali reakciju Petra Graša. Iako nije davao izjave, na svom Instagramu je objavio deo sa nastupa gde je pevao pesmu " Volim i postojim", a mnogi se pitaju imali to veze sa bivšom ljubavi.

Hej, ljubavi
zagrli me zagrli
nek' niko nas nikada
ne razdvoji

Zato što godine prolaze
dvadeseti vek, živim po svome
i ljubim zauvek
godine prolaze, nemam ništa s tim
volim i postojim

Hej, ljubavi, zašto ne bi ja i ti
daleko od sviju negde pobegli
potresi, nemiri, iza ugla vrebaju
a takvi k'o ti nam uvek trebaju

Petar Grašo nastup Instagram/petargrasoofficial

Još fotografija Danijele Martinović pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Danijela Martinović Danijela Martinović je okrenula "novi list" u svom životu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna