Mesecima se piše o krunisanju kralja Čarlsa, a najviše o tome da li će princ Hari i Megan Markl biti prisutni. Sada stiže informacija da im je poziv poslat, ali uz određene uslove.

U Londonu se uveliko pripremaju za skorašnje krunisanje kralja Čarlsa III, a nakon višemesečnih nagađanja potvrđeno je otac, uprkos svemu, ipak pozvao sina na ovaj važan dan koji je čekao decenijama. Izvori tvrde da je kralj Čarls jako povređen zbog svega što je Hari izneo u javnost, ali da je rešio da pruži ruku pomirenja sinu i snaji.

 "Mogu da potvrdim da je vojvoda nedavno primio dopis povodom krunisanja. Odluka o tome da li će vojvoda i vojvotkinja otići u London još nije objavljena", poručio je Harijev predstavnik za medije.

Kao mogući razlog nedolaska na krunisanja navodi se to što sin Harija i Megan istog dana slavi 4. rođendan, ali i zabrinost zbog reakcija koje bi dolazak para izazvao i od porodice i od javnosti.

Inače, kralj Čarls je Hariju oduzeo vilu u kojoj je živeo sa Megan nakon venčanja. Posle svadbe, Hari i Megan su se preselili u desetosobnu kuću "Frogmor Kotidž", na imanju kraljice Elizabete u Vindzoru, a sada će kuća pripasti kraljevom bratu.

kralj carls
Profimedia 

Naime, kralj je rešio da sreže troškove, pa će Endru po svoj prilici izgubiti svoj luksuzni dom u Vindzoru. Endru nema dovoljno novca da bi pokrio troškove održavanja ogromnog zdanja "Rojal Lodža". Svojim je poznanicima, prema saznanju britanskih tabloida, rekao da će morati da se iseli do septembra, a njegov novi dom biće Harijeva vila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna