Pevačica Katarina Grujić je radila sedam dana nedeljno što je ostavilo danak na njeno zdravlje - dobila je polipe na glasnim žicama.

 "To je bilo posle 'Farme;, izbacila sam pesmu "Lutka" koja je ubrzo oborila pojedine rekorde i postala veliki hit. Tada sam radila sedam dana nedeljno i preforisarala sam se, nisam dovoljno spavala i nisam se čuvala. Dobila sam polipe na glasnim žicama. Morala sam da ih operišem, nije moglo da prođe jednostavnije. Posle toga, devet meseci mi je trajao oporavak i nisam imala glas", započela je Grujić, pa nastavila:

"To je zaista bio najgori period, jer se svima glas vraća posle mesec dana, a meni nije. Devet meseci nisam imala glas, doktori su sve zakačili, a ja sam poštovala sve što su mi rekli. Loš je osećaj kada nemaš nešto što ceo život voliš, što je ljubav najveća, pa čak i za normalan život, nisam mogla ni da pričam, a kamoli da pevam", rekla je u emisiji "Sceniranje" Kaća koja je veliku borbu za zdravlje vodila i pre tri godine kada je imala infekciju bubrega.

Katarina Grujić
Instagram/Katarina Grujić Gobeljić 

"Lekari nisu mogli da veruju u kakvom stanju mi je bio bubreg. Govorili su mi da otkazuje, da će morati da ga izvade. U jednom momentu mi je bilo toliko loše da sam se ozbiljno zabrinula za svoj život. Porodica je sve vreme bila uz mene i svi su došli u bolnicu da se testiraju. Želeli su da se utvrdi ko od njih može, ukoliko, ne daj Bože, bude potrebno, da mi donira bubreg. Sestra je odmah rekla: 'Ja ću', kao i majka i otac. Gledam ih, znam da hoće da mi pomognu, a duša me boli kada pomislim da bi neko od njih mogao ostati bez tog organa. Neizmerno sam im zahvalna, to se ne zaboravlja. Oni su moji jedini pravi prijatelji", rekla je tada Katarina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna