Kada su se, 2016. godine, Dru Barimor i njen muž Vil Kopelman razveli, raspao se i lepi san holivudske glumice. Priželjkivala je da ćerkicama Oliviji i Frenki obezbedi skladnu porodicu.

Prestala je da glumi kako bi mogla da provede više vremena s decom. Našla je način da zarađuje izvan Holivuda, stvarala kozmetičke brendove, kolekcije posuđa i frizerskog pribora.

Čak je pristala da napusti Los Anđeles i preseli se u Njujork kako bi bili bliži muževljevoj porodici. Uprkos svemu, vrlo brzo nakon toga, muž i ona su se rastali. Alkohol joj je postao uteha. Razvod od Vila je opisivala kao najteži period kroz koji je prošla u životu.

Teški periodi nisu nepoznati Dru. Zvezda kultnog filma "I.T. vanzemaljac" je počela da pije kad je imala 9 godina, sa 10 je već pušila marihuanu, a sa 12 uzela kokain.

Još jednom je otišla na odvikavanje i kaže da joj je prekid sa alkoholom doneo najveće oslobađanje. "Konačno sam se oslobodila i od krivice i disfunkcionalnosti", napisala je u svom časopisu "Dru". Povratak alkoholu je bio novi pad na dno.

Toliko je pila da joj je čak i psihoterapeut zapretio da će prekinuti rad s njom ako ne ostavi alkohol. Bliski prijatelji su se pridružili ovoj pretnji.

dru barimor kameron dijaz 0724780069.jpg
Profimedia 

"Bilo je teško gledati je kako pije", kaže Kameron Dijaz koja je počela da se druži s njom otkako ju je upoznala u kafiću gde je radila sa 14 godina. "Imam puno poverenja u nju. Niko ne može da zamisli koliko joj je bilo teško kad je bila dete, a onda je nadmašila samu sebe i spasla se", tvrdi glumica.

Upravo joj je iskustvo iz detinjstva pomoglo da se i po drugi put otrgne od alkohola. Njen tokšou je izuzetno gledan, uspela je i kao voditeljka, a emotivno je našla novu sigurnu luku. Njen drugi muž je komičar Tom Grin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna