Početkom februara brojne obožavaoce Ričarda Gira uznemirila je vest da se slavni glumac razboleo. Dok je sa suprugom i sinovima bio na odmoru u Meksiku hospitalizovan je zbog upale pluća. Holivudskog zavodnika mučio je kašalj i pre nego što je krenuo na put, ali nije želeo da ga otkaže, jer je njegova supruga Alehandra Silva u Nuevo Valarti trebalo da proslavi 40. rođendan.

Taman što se uz pomoć jakih terapija oporavio glumca je zadesila teška vest. Njegov otac Homer je preminuo. Koliko je bio vezan za oca govori i to što je svog 23-godišnjeg sina koga je dobio u braku sa Keri Lovel nazvao je upravo Homer.

Vezu sa ćerkom poznatog preduzetnika iz Madrida glumac je započeo dok je još zvanično bio u braku sa Keri od koje se nakon četiri godine povlačenja po sudovima konačno razveo krajem 2016. godine.

preminuo otac Ričarda Gira
Profimedia 

"Ja sam najsrećniji muškarac na svetu. Kako ne bih bio? Oženjen sam sa predivnom ženom koja je pametna, osećajna, zabavna, strpljiva, ume da oprosti i odlična je kuvarica", rekao je Gir jednom prilikom.

Pogledajte još fotografija Ričarda Gira i njegove supruge u galeriji ispod.

Profimedia Ričard Gir i Alehandra Silva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna