Ana Nikolić se godinama borila protiv viška kilograma pošto je, posle trudnoće stigla do cifre od 105kg. Kaže da je gojenje kod nje išlo prirodno, jer nije imala nikakve mučnine dok je bila u drugom stanju.

"Nisam ja Marsovac, jela sam sve što sam htela", priznala je pevačica. Kad je poželela da smrša, ispostavilo se da to ne ide tako lako.

"Gde god da prođem, pored ogledala ili izloga, ja se vidim", ispričala je koliko joj je bilo teško. "Nije lako skinuti 50 kilograma. Kad sam izašla iz porodilišta, bila sam toliko ponosna, ali onda sam shvatila da ne mogu da smršam zbog problema s pankreasom", objasnila je pevačica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Onda je, prema njenim rečima, proradio inat, a i lekovi. "Sad sam zadovoljna i krećem da se spremam kondiciono", kaže Ana koja potvrđuje da je spremna za odlazak na jednu specijalnu kliniku u inostranstvu. Ona demantuje da je reč o bilo kakvom "rehabu", namenjenom odvikavanju od zavisnosti.

ana nikolic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Oni čiste sve, pankreas, želudac, žlezde, sve živo i ni malo nije prijatno. Stavljaju mi neke travke, kaktuse, mislila sam da umirem zadnji put kada sam bila, pisala sam testament", rekla je Ana.

Ani je kliniku preporučila koleginica Emina Jahović, što je Nikolićeva i prihvatila kao veliku mogućnost da pomogne sebi i svom organizmu.

"Meni je to svojevremeno predlagala Emina Jahović, koja je bila tamo pre nekoliko godina. Ima toga ovde i u Beogradu, gde nije toliko skupo", priča Ana. "Tamo ne jedeš ništa, daju ti neke salatice. Mnogo je skupo, idu samo bogataši. Meni je imunitet pao mnogo posle korone i potrebno mi je da očistim organizam", otkrila je ona.

"Nikome nije lako da se spremi i odluči na salate, na sokiće i gluposti, to je ozbiljan režim. Međutim, svaki čovek treba tako nešto da uradi za sebe", preporučuje Ana. Pogledajte više njenih slika u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Pevačica se trudi da se vrati u kondiciju pošto je izgubila 50 kg.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna