Više od decenije je Ana Sević prisutna na estradi i još je veoma popularna mada godinama nije nastupala. Njena karijera je započela uspešnim učešćem u "Zvezdama Granda", a poznato je da je i potekla iz muzičke porodice.

Međutim, vrlo brzo je ušla u vezu, pa zatim i brak sa Darkom Lazićem, s kojim je dobila ćerkicu Lorenu. Odlučila je da joj više odgovara voditeljski posao i publika je uživala gledajući je kao voditeljku takmičenja za najmlađe pevačke talente.

Brak sa Darkom je doneo drugačiju vrstu pažnje javnosti. Premda su se venčali u tajnosti, razvod je odigravao pred očima svih jer nisu mogli da se dogovore oko starateljstva nad detetom. Posle mnogo peripetija, postigli su sporazum i konačno razveli 2019. godine.

ana sevic mini haljina.jpg
Instagram / anasevicofficial 

I pre zvaničnog razvoda, Ana je počela vezu sa Danijelom Nedeljkovićem. Kratak raskid naredne godine su brzo ostavili iza sebe, a krajem 2020. godine dobili su ćerku Senu. I drugo Anino venčanje je bilo tajno. U leto 2021. godine, pevačica je rekla "da" i u crkvi i pred matičarem, kao i pred svega dvadesetak članova porodice i najbližih prijatelja.

Pre godinu dana, Ana se porodila treći put - na svet je došao sinčić Simeon. Na proslavi njegovog prvog rođendana, fotografisala se cela porodica, a pozitivni komentari ne prestaju.

"Pametna žena, posvetila se porodici", "Prelepo izgledaš, Ana" i slične poruke se nižu na njenom profilu. Zvanično Nedeljković, a za medije još uvek Sević, Ana kaže da se nikad nije osećala lepše. U 37. godini, ona je i dalje jedna od najzgodnijih žena srpske estrade, a da li će se ikada vratiti pesmi - još nije otkrila.

Pogledajte još Aninih slika u našoj galeriji.

Instagram / anasevicofficial Uživa u porodici.

Tekst: Lepa&Srećna