Pored uspešne muzičke karijere, pevačica Bilja Krstić izgradila je srećnu i stabilnu porodicu. Sa pokojnim glumcem Tihomirom Arsićem dobila je dve ćerke, Milicu i Lenku, a Milica im je podarila unuku Nou.

Noa je rođena prevremeno, u 26. nedelji trudnoće, u šestom mesecu. Bila je teška samo 700 grama, a nakon porođaja su usledile brojne komplikacije - imala je tri krvarenja u mozgu, koja su se razvila u ekstremni hidrocefalus koji je ostavio oštećenje na 80% njenog mozga. Zbog hidrocefalusa dobila je još više od 10 dijagnoza, a među njima su i teška epilepsija i cerebralna paraliza.

Izgled Bilje Krstić
Printscreen/ YouTube RTS Zabava - Zvanični kanal 

Milica na društvenim mrežama vodi profil posvećen Noi, kako bi javnosti približila život deteta sa posebnim potrebama i pružila podršku i drugim roditeljima koji prolaze kroz iste ili slične situacije.

Noa sada ima 10 godina, a Bilja Krstić sada je ispričala kako njena i ćerka i unuka danas žive.

"Milica je završila na politethnici industrijski dizajn, inače veoma lepo fotografiše, ima svoj studio i pristojno radi pojedine sešne. Noa, njena ćerka, a moja unuka i mezimica, sada ima 10 godina i raste sa puno pažnje i ljubavi. Iako je Noa dete sa specijalnim potrebama, kažu da je medicinski fenomen. Dakle, sve ono što je rečeno da neće moći, mi smo postigli uz ogromnu ljubav i puno vremena", ispričala je pevačica u emisiji "Pusti brigu" na "Kurir" TV.

Izgled Bilje Krstić sve iznenadio
ATA / Antonio Ahel 

Obe Biljine ćerke imaju dara za muziku, pohađale su muzičku školu, ali je umetnica sada objasnila zbog čega ih je svojevremeno ispisala iz iste.

"Milica i Lenka vole muziku, ja sam jedna od retkih mama koje su ispisale decu iz muzičke škole. U šali govorim da nisam imala vremena da vežbam. Ustvari me iznervirala jedna profesorka solfeđa koje je zvala i obratila se meni i rekla da nisu nešto navežbale. Odgovorila sam da nemam ja više šta da vežbam, da sam ja svoje navežbala", ispričala je kroz smeh Bilja u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Bilje Krstić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Ata Images/Mateja Stanisavljević Bilja Krstić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna