Pevačica etno muzike Bilja Krstić nikada nije spadala među one javne ličnosti koje se često pojavljuju na događajima, daju intervjue i gostuju u emisijama. Ona to čini samo kada za to ima razlog. Mesecima je već nismo videli, a onda se pojavila na otvaranju 6. međunarodnog Etnology Festa, posvećenog promociji nematerijalnog kulturnog nasleđa i zaštiti kulturnih identiteta.

U prvi mah Bilju većina nije prepoznala jer je potpuno promenila izgled. Skratila je kosu i osvežila je svetlim pramenovima, a odlučila se za pravi jesenji stajlng.

Bordo haljina do kolena joj je savršeno pristajala, a uparila ju je sa čizmama i mantilom braon boje. Marama oko vrata bila je pravi "začin" za ovo izdanje koje je su mnogi prokomentarisali kao pun pogodak.

Izgled Bilje Krstić iznenadio sve
ATA / Antonio Ahel 

 Bilja je nedavno govorila o teškim životnim gubicima koje je podnela.

"Odlasci su veoma teški i bolni, posebno onih najbližih i najdražih. Kažu da vreme leči sve, ali to nije tačno. Veoma rano sam ostala bez roditelja i mislila sam da je to najveća tuga koju sam osetila, ne sluteći da ću skoro doživeti i još veći šok kada je rođena sestra Vera otišla. Tužni događaji nastavljaju niz i tako smo pre skoro godinu dana Milica, Lenka i ja ispratile i Tiku, njihovog oca kog su obožavale i koji im je bio veliki oslonac u životu", rekla je tada Bilja za "Kurir".

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna