Đole Đogani tada je snimljen u kolima sa javnosti nepoznatom ženom koja ga je poljubila, a kako se kasnije ispostavilo, u pitanju je njihova poslovna saradnica.

O tome se nedeljama pisalo u medijima, a njegova supruga Vesna Đogani je sada ispričala kako je podnela taj period. 

vesna djogani djole
Instagram / djoganivesna 

"Lepo sam sve preživela, bila sam u fazonu ’Što dirate čoveka?’ (smeh). Mi smo javne ličnosti, navikli smo se na sve i svašta i mislim da bi bilo pogrešno kad bih se pravdala i govorila da to nije istina, iskreno - bila sam u fazonu 'Pogrešno ste protumačili'. Mene posle ovoliko godina ništa ne može preterano da iznervira", rekla je pevačica u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Đole je dodao da je jedini "okršaj" sa Vesnom imao kada je izašla najava emisije u kojoj je snimljen. 

"Samo je ušla u sobu, pitala šta je ovo i da li imam nešto da joj kažem… Rekao sam da je sve u redu, da ne brine, da su to novinarske priče", rekao je denser, a Vesna se nadovezala.

Vesna i Đole Đogani o njegovoj navodnoj prevari
Printscreen/ YouTube Kontra Show 

"Dala sam mu prostora da razmisli da li ima nešto da mi kaže… Ne ljubi on tu ženu, žena ljubi njega. Znate kako, ne verujem svojim očima, ja verujem šta mi on kaže. Nek’ uživa ćovek, što se vi tu šetate i snimate, ko vas terao da snimate", zaključila je ona u svom stilu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna