Pevačica Rada Manojlović nedavno je prekinula dugogodišnju saradnju sa svojim nekadašnjim menadžerom i na to mesto postavila rođenu sestru Maju, koja sada vodi brigu o njenoj karijeri.

Rada se tada, između ostalog, požalila i da je napravila nekoliko pogrešnih poteza u dosadašnjoj karijeri, zbog čega nije mogla da skupi dovoljno novca za nekretninu, već godinama živi u iznajmljenom stanu.

Sada je odlučila da to promeni i na korak je do kupovine sopstvenog stana, ali ne u Beogradu.

"Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem, tako mi je mnogo zanimljivije (smeh). Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam dosta odmorila dušu i smirila se. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar zasad. Za to što do sada nisam kupila svoj stan neću kriviti nikog drugog, jer prva ja nisam bila neko ko zna s parama. Davala sam 20.000-30.000 evra samo za jedan spot, tako da sam mogla odavno da kupim stan umesto što sam snimila dva-tri spota. Ali dobro, ne žalim se, nekad su se ta ulaganja isplatila, nekad ne. Uglavnom ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ", rekla je sada Rada za "Kurir".

Ona je srećna zbog promena koje je donela i ne želi da se vraća u prošlost.

"Ono što je jasna konstatacija jeste da je razlika u prihodima zaista velika u odnosu na raniji period, ali ne bih se više osvrtala na saradnju s bivšim menadžerom i želela bih da to ostavim u prošlosti. Mnogo sam srećna! Nisam osoba koja se kaje, sveti ili izjeda zbog loših odluka. Ne! Na greškama dobro naučim i ne vraćam se ponovo na njih", zaključila je ona.

Još fotografija Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna