Aleksandra Prijović ima tek 26 godina, a može da kaže za sebe da je postigla mnogo toga u životu. Njen najveći uspeh je sin Aleksandar koga je rodila pre tri godine, a ispunjena je i na emotivnom planu. Od juna 2018. godine je u braku sa Filipom Živojinovićem koji je ljubav njenog života.

"Filip je čovek na kome vidiš da je dobar. Uvek mi je bilo bitno da neko ima dobru dušu, a njegove oči zrače tom dobrotom, što sam primetila čim smo se upoznali", izjavila je svojevremeno pevačica, a zatim ispričala kojim neobičnim gestom ju je sadašnji suprug osvojio.

"Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem da donese. Ja sam rekla ništa, jer znate kako je u početku – nit ste gladni, nit ste žedni. Međutim, insistirao je da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu",  izjavila je pevačica nedavno u jednoj emisiji,

Trogodišnji sin Aleksandar njihov je centar sveta pa porodica svakim danom sve više priželjkuje i dan kada će postati bogatiji za još jednog člana.

"Volela bih da rodim ćerku, da Aki ima sestru. Nismo ni Aleksandra planirali, pa se desio", rekla je Prija za emisiju "Ekskluzivno" i otkrila da joj i na poslovnom planu i te kako cvetaju ruže. Naime, pevačica je potvrdila da će sledeća godina doneti krunu njene karijere - koncert u "Areni".

"Već dve tri godine me pitaju za koncert u 'Areni', ali ja nikada nisam želela da žurim sa tim jer verujem da za sve postoji vreme, prosto osetiš kada je trenutak. Tako da ja sa velikim oduševljenjem sada mogu da otkrijem da smo mi zakazali 'Arenu'. Još uvek datum ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, ali 'Arena' je zakazana za sledeću godinu", rekla je Aleksandra.

Još fotografija Prije i Filipa pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna